Hulp nodig ? 050/407 910

Drinken

16 Producten

logo
stoere-flesopener-hout-met-eigen-tekst-als-cadeau-voor-vaderdag-TA13965-2000001-03-1

 € 8,19

logo
leuke-koffiemok-met-eigen-foto-en-tekst-als-verjaardagscadeau-TA13914-1800002-03-1

 € 9,99

logo
origineel-fotocadeau-koffiemok-als-verjaardagscadeau-TA13914-1800003-03-1

 € 9,99

logo
leuke-drinkfles-happy-vibes-als-verjaardagscadeau-TA13926-1900002-03-1

 € 25,64

logo
originele-wijnkist-met-eigen-tekst-als-cadeau-voor-een-jubileum-TA13936-2000004-03-1

 € 14,30

logo
leuke-koffiemok-met-stoere-panter-als-cadeau-voor-valentijn-TA13914-2000001-03-1

 € 9,99

logo

 € 18,45

logo

 € 13,07

logo

 € 25,64

logo

 € 13,07

logo

 € 18,45

logo

 € 13,07

logo

 € 9,99

logo

 € 13,07

logo

 € 17,94

logo

 € 9,99


Drinken uit een gepersonaliseerde mok of drinkfles als herinnering aan je feest

 

Een leuke mok als geschenkje 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Is er iemand jarig of wil je zomaar eens een geschenk cadeau doen? Met een kleurrijke gepersonaliseerde mok tover je gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht! Het is een cadeautje waar je vaak naar kunt kijken en zeker altijd kunt gebruiken. 

 

Een gepersonaliseerde mok feest

Wil je een origineel fotocadeau geven? Een mok met foto feest is een super goed idee.  Een bruikbaar cadeautje en bovendien nog eens van topkwaliteit, want hij is vaatwasbestendig. 

 

Kies bedrukte mokken en personaliseer je mok met een leuke foto en leuke tekst. Je maakt gebruik van de online editor op onze website om je eigen ontwerp te maken. 

 

Kies een leuk ontwerp, bijvoorbeeld met verschillende foto’s of met bloemblaadjes. Daarna kan je de mok laten bedrukken met een stralende kleur. 

 

Vervolgens kies je je favoriete foto uit en plaats je hem er ook op. Dan zal je zien hoe de mok eruit ziet met je eigen foto. Zo creëer je een prachtig ontwerp voor je magische mokken. 

 

De ontvanger van de leuke mok zal dagelijks met plezier een kopje koffie of thee drinken uit de mok. Hij of zij zal elke dag gelukkig worden gemaakt door de toffe foto’s erop. Bestel er nog een toffe koekjesdoos bij en geniet van heerlijke zondagmiddagen met de familie!

 

Geniet nog extra van je wijn

Wil je graag een origineel cadeautje schenken aan iemand die je wil bedanken? Of is er iemand jarig? Ook een leuk cadeautje voor een jubileum! Een gepersonaliseerde wijnkist feest is het perfecte cadeau voor meter en peter,  mama en papa, broeren zus, opa en oma, … Je maakt ze er ontzettend gelukkig mee. 

 

Personaliseer je houten wijnkistjes

Geef je graag een lekker fles wijn cadeau? Verpak hem dan met houten wijnkisten met als gevolg schade die je voortkomt. Zet de prachtige wijnkist helemaal naar eigen hand door te personaliseren. 

 

Je kan de wijnkist bedrukken, zo kan je gaan voor een wijnkist met foto, maar ook enkel met tekst is zeker mogelijk. Maak gebruik van deze site en de online editor om je eigen foto of foto logo toe te voegen, te kiezen voor een leuk tekstje en zelfs je favoriete kleur. 

 

Deze wijnkisten bedrukken met foto zorgt voor een origineel geschenk, waar iedereen heel blij mee zou zijn. Persoonlijker kan niet!

 

Leuke gepersonaliseerde drinkflessen met eigen foto’s 

Een handige drinkfles om mee te nemen naar het werk of naar school of tijdens het sporten. Je meter en peter, mama en papa, broer en zus of opa en oma zouden er heel gelukkig mee zijn. Doordat je zelf kiest wat erop staat, is het een heel persoonlijk en leuk cadeautje voor elke gelegenheid. Je kan er ook nog een leuk wijnflesetiket op hangen!

 

Jij beslist wat je op de drinkfles zet

De gepersonaliseerde drinkfles feest is leuk om te geven, want jij kiest wat er op komt. Je maakt gebruik van de online editor om de gepersonaliseerde drinkbus te maken. Je kiest eerst heel eenvoudig jouw ontwerp, bijvoorbeeld enkel met tekst of met 1 of meerdere foto’s. Daarna kies je je favoriete kleur en voeg je je eigen foto’s toe.

 

Hou er rekening mee dat de drinkfles met foto kubusvormig is en dus de foto’s wat gedraaid zullen zijn. In de drinkfles kun je 500 ml water doen en de fles is van dubbelwandig aluminium gemaakt. Dit is roestvrij staal, zodat de ontvanger lang kan genieten van je cadeautje. 

 

Een gepersonaliseerde flesopener als cadeau

Ook een gepersonaliseerde houten flesopener met een persoonlijke boodschap is een origineel cadeau. Verras je ouders op vaderdag en moederdag of schrijf een persoonlijke boodschap voor je juf of meester!