Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortetegels

771 Producten
...

Een unieke en originele geboortetegel 

De geboorte van een baby zorgt voor veel vreugd en geluk. Het is een moment dat voor de kersverse ouders niet vergeten zal worden. 

 

Wil je graag de ouders deze mooie herinnering laten bijhouden. Daar kunnen wij voor zorgen! Kijk hier snel zelf ook een kijkje naar ons assortiment van geboortetegels. 

 

Leuke geboorte tegels

De geboorte van een baby van je zus, tante of beste vriendin is een heel mooi moment. Je wil hen dan ook verrassen met een uniek kraamcadeau! Het is leuk om daar een herinnering aan te hebben. Hiervoor hebben wij een geboortetegeltje dat je zelf kan ontwerpen met de naam van de baby of een foto die je zelf kan kiezen. 

 

Verschillende unieke geboortetegeltjes 

Op onze website vind je verschillende soorten geboortetegels. De tegeltjes kan je verkrijgen met stempel met babyvoetjes, krijtbord, initiaal, foto en veel meer, ga snel kijkje nemen! 

 

De tegels bestaan uit keramiek, het heeft ook een haakje waardoor je het makkelijk kan ophangen in huis. Zo zal het zeker goed passen bij je interieur! Het is een leuke herinnering waar de kersverse ouders zeker veel aan zullen hebben. Het is trouwens ook mega persoonlijk!

 

Geboortetegel voor jouw liefste spruit

De geboortetegel is iets wat lang bewaard zal worden, het geeft een persoonlijke touch en is ook leuk voor de kamer van de pasgeboren baby als decoratie. De geboortetegel kan je zelf personaliseren zoals jij het wil. De kleinste spruit zal later deze tegel zeker en vast nog steeds koesteren.

 

Uniek gepersonaliseerde tegel

Deze tegel kun je ook geven als cadeautje aan oma, opa, meter of peter. Want voor hen is het ook een grote dag die ze zeker nooit zullen vergeten. Deze geboortetegel zal hen zeker en vast ontroeren. Je kunt hen ook op die manier verrassen en zo de naam vertellen, hoe origineel!

 

Populaire categorieën.