Hulp nodig ? 050 407 910

Wijnkisten

11 producten

Populaire categorieën.

Een gepersonaliseerde wijnkist: het ideale cadeau 

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje en kun je niet meteen iets bedenken? Als je met een wijnkenner te maken hebt, is een bedrukte wijnkist altijd een goed idee om cadeau te geven! Zoals Martien Meiland zou zeggen: “Wijnen, wijnen, wijnen!”

 

De houten kist biedt plaats aan een fles wijn en op de voorzijde is er voldoende ruimte voor jouw eigen persoonlijke boodschap of een unieke foto! Je kunt zelf kiezen welke lekkere fles wijn je erin doet. Geef je het kistje aan iemand die zwanger is? Dan kun je er met een gerust hart een flesje alcoholvrije wijn indoen, met daarbij de belofte dat ze hem mag inruilen voor een andere fles zodra ze kan en wil! 

Wijnkist personaliseren voor zakelijke doeleinden

Heb je een eigen bedrijf en wil je iets speciaals doen voor je medewerkers of zakelijke contacten? Een wijnkist gepersonaliseerd met je eigen logo is het perfecte cadeau! Natuurlijk kun je er ook je eigen tekst bij zetten. Zo kun je iets persoonlijks delen met de persoon aan wie je het geeft. 

Wijnkist met foto als cadeau voor peter of meter

Wil je een cadeautje geven dat altijd goed zit aan de peter of meter van je kindje? Kies dan een eigen foto en laat hem bedrukken op een houten wijnkist. Nog even kiezen tussen rode wijn en witte wijn en je bent helemaal good to go! 

Gepersonaliseerde wijnkist als cadeau juf of meester

De juf of meester heb je (hopelijk) nog niet kunnen betrappen op een slokje van een fles rosé wijn. Maar privé kunnen ze vast wel genieten van een fijne wijn! Laat een luxe wijnkist bedrukken met een foto van je zoon of dochter of bijvoorbeeld van de hele klas en je hebt een uniek cadeau. 

Vind je het moeilijk om zelf wat te ontwerpen? 

No worries. Op onze site vind je verschillende ontwerpen. Bedenk eerst even of je er een foto op wil hebben of niet. Dat hoeft natuurlijk niet, je kunt ook een leuke of inspirerende quote laten laseren op de kist. 

 

Wil je toch een foto, dan kan dat zeker. Het voordeel van de vele ontwerpen op onze site is dat je het jezelf niet te moeilijk maakt. Je kiest een ontwerp, je bewerkt het in onze editor en in no time is je cadeau helemaal af! En als je niks vindt wat 100% jouw smaak is, dan ga je op zoek naar wat het dichtst in de buurt komt en kun je zowel lettertypes als symbolen als kleuren nog simpel zelf aanpassen in onze editor. Veel succes met ontwerpen!