Hulp nodig ? 050/407 910

Drinken

48 Producten

logo
wijnkist-met-foto-en-tekst-voor-communie-en-lentefeest-TA12936-1900002-03-1

 € 14,30

logo
wijnkist-met-fotostrip-voor-communie-TA12936-1900001-03-1

 € 14,30

logo
wijnkist-met-je-eigen-quote-voor-communie-TA12936-1900004-03-1

 € 14,30

logo
wijnkist-met-eigen-tekst-voor-communie-TA12936-1900003-03-1

 € 14,30

logo
gepersonaliseerde-koffiemok-met-confetti-als-lentefeest-cadeau-TA12914-1700004-03-1

 € 9,99

logo
hippe-koffiemok-met-letterslinger-en-foto-als-lentefeest-cadeau-TA12914-1700007-03-1

 € 9,99

logo

 € 9,99

logo

 € 9,99

logo

 € 9,99

logo

 € 9,99

logo

 € 18,45

logo

 € 25,64

logo

 € 18,45

logo

 € 9,99

logo

 € 17,94

logo

 € 19,48

logo

 € 24,42

logo

 € 17,94

logo

 € 9,99

logo

 € 13,07

logo

 € 9,99

logo

 € 17,94

logo

 € 17,94

logo

 € 13,07

logo

 € 25,64

logo

 € 19,48

logo

 € 13,07

logo

 € 13,07

logo

 € 25,64

logo

 € 25,64

logo

 € 17,94

logo

 € 9,99

logo

 € 9,99

logo

 € 13,07

logo

 € 25,64

logo

 € 9,99Communiecadeaus om uit te drinken

 

Naast al onze toffe communiecadeaus om te eten, als verzorging, van textiel of zoals fotodecoratie, hebben we ook heel wat geschenken om uit te drinken. Gepersonaliseerde wijnkisten, mokken, onderzetters en drinkflessen zijn altijd een hit! 

 

Gepersonaliseerde mok met foto als communie cadeau

Een cadeau voor een communie is niet altijd makkelijk te vinden. En dit werkt in beide richtingen! Je wil misschien als feestbeest je meter, peter of iemand anders bijzonder een mooi cadeau geven. Maar ook de gasten van je feest zijn op zoek om je een origineel cadeau te kunnen geven.

 

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd origineel! Wat dacht je van een gepersonaliseerde mok communie als origineel fotocadeau! Maak je eigen ontwerp bedrukte mokken op onze website met je favoriete foto. Hiermee verras je meter of peter meteen.

 

Die prachtige communiefoto’s die op je uitnodigingen, bedankkaartjes of bedankjes stonden kan je op die manier extra leuk gebruiken en ze vormen het mooiste aandenken aan die bijzondere dag! En die foto’s zijn ongetwijfeld prachtig.

 

Een leuke mok met eigen foto is trouwens iets wat je heel erg veel kan gebruiken. Wedden dat je meter of peter deze mok dagelijks zullen gebruiken thuis of op het werk? En zo denken ze vaak terug aan je prachtige communie- of lentefeest.

 

Laat die magische mokken hun werk doen, met een eigen gepersonaliseerde mok communie blaas je iedereen omver en geef of krijg je het meest originele fotocadeau!

 

Onderzetters met foto als origineel communie cadeau

Onderzetters met foto zijn een heel dankbaar cadeau. Het is niet enkel en alleen gepersonaliseerd, waardoor het een emotionele waarde krijgt. Het is ook origineel en een mooi aandenken aan die bijzondere dag.

 

Onderzetters communie zijn handig om je tafel te beschermen voor glazen bekers bijvoorbeeld. Personaliseer je onderzetters set met eigen foto op het doosje en elke onderzetter. 

 

Als communicant of lentefeestbeest wil je misschien meter, peter of grootouders in de bloemetjes zetten voor hun steun en cadeaus. Voor hen zijn zo’n onderzetters met foto het mooiste geschenk!

 

Ze kunnen dat namelijk jarenlang gebruiken, elke keer als er bezoek langskomt zullen ze terugdenken aan die mooie dag. Je communie of lentefeest wordt dus nog vaak een gespreksonderwerp! En bovendien zijn ze blij met foto’s van hun oogappel!

 

Er bestaan heel wat soorten glas onderzetters. Houten onderzetters, silicone onderzetters, ronde onderzetters, onderzetters van kurk… Maar de leukste zijn ongetwijfeld gepersonaliseerde onderzetters met foto’s!


Scoren doe je dus ongetwijfeld met onderzetters voor glazen communie. Het ideale fotocadeau. Ontdek ons ruim assortiment en bestel eenvoudig online.

 

De onderzetters zitten in een set per 6, in een mooi doosje dat je ook kan personaliseren! Je kan dus veel foto’s kwijt in dit originele communie cadeau. Wil je het grootser aanpakken? Combineer met een set van 6 glazen voor een leuk volledig pakketje! Wie ga jij ermee verrassen? 

 

Gepersonaliseerde drinkfles communie als origineel geschenk

Een cadeau voor een communie of lentefeest is niet heel eenvoudig. Zowel om een cadeau te geven aan het feestvarken als aan meter, peter of grootouders is een bijzondere opdracht.

 

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een goed idee! Maak je eigen ontwerp van een drinkfles met foto en plezier iemand bijzonder ermee. Een herinnering aan deze mooie dag en bovendien komen je communiefoto’s nog eens van pas.

 

Een eigen foto plaats je gemakkelijk op jouw ontwerp, je kan ook gaan voor meerdere foto’s als je echt niet kan kiezen. Een drinkfles is handig voor op het werk of tijdens het sporten… Een onmisbaar attribuut! Elke dag zullen ze genot hebben van dit originele foto cadeau.

 

Als ze dan nog eens een ontwerp krijgen waar hun oogappel op staat te schitteren, gaan ze ongelofelijk blij zijn met je geschenk!

 

Gepersonaliseerde wijnkist communie als geschenk

Prachtige houten wijnkistjes die je kan laten bedrukken met een foto en eigen tekst… Een origineler geschenk kan je moeilijk vinden! Bedank meter, peter, grootouders of andere belangrijke personen na afloop van het communie- of lentefeest van je zoon of dochter.

 

Een houten wijnkist met foto is het perfecte cadeau voor heel wat mensen. Een origineel product dat dan nog eens gepersonaliseerd werd met foto’s en een bijzondere boodschap van iemand die hen lief is. Dat houten wijnkistje krijgt ongetwijfeld een bijzondere plek.

 

Laat je wijnkist bedrukken, voeg zelf tekst toe, je foto, naam, eventueel de datum van het feest om deze nooit meer te vergeten. Vul je persoonlijke wijnkist als kers op de taart met een heerlijke fles wijn. Een prachtig totaalplaatje om iemand heel bijzonder mee te verrassen.

 

De bedrukte wijnkist bestaat in heel wat leuke ontwerpen. Enkel een foto, liever een fotocollage of liever enkel een bijzondere boodschap? Kies op basis van jouw interesses het mooiste wijnkistje uit en personaliseer naar wens. Het wordt vast en zeker een onvergetelijk moment!