{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconFamily} 100% <orange>Belgisch familiebedrijf</orange>
{iconDesign} <orange>Bestel</orange> je proefdruk <orange>zonder verzendkosten</orange>
{iconLike} <orange>96%</orange> beveelt Tadaaz aan
{iconHeadphones} <orange>Maaike en Jasmyne</orange> helpen je verder ♥

Kantoor

6 Producten

 € 20,50

 € 9,75

 € 9,75

 € 17,50

 € 9,75

 € 9,75Het leukste kantoor fotocadeau communie geven

Een dochter of zoon in huis die dit jaar zijn of haar communie of lentefeest geeft? Proficiat! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor meter en peter? Een meter en peter cadeau vinden is niet gemakkelijk, maar gepersonaliseerde cadeaus met hun mete- of petekind kunnen hen altijd bekoren.

 

De gepersonaliseerde cadeaus communie met foto zijn een geschenk met een persoonlijke boodschap en een leuke foto erop. Je vindt een groot assortiment op onze website!

 

Je fotocadeau communie voor je liefste meter of peter

Nu je je eerste communie of plechtige communie hebt gevierd is het tijd om je cadeautje te geven. Maar dat moest je eerst maken, eenmaal je enkele eigen foto’s hebt ben je klaar om een geschikt cadeau en ontwerp te selecteren.

 

Geschikte fotocadeaus zijn mokken, sleutelhangers, lunchboxen, zeeppompjes, glitterframes, onderzetters, sneeuwbollen, wijnkisten,... Ze zijn praktisch en herinneren aan een onvergetelijk mooie dag. 

 

In de online editor voeg je je favoriete kleur eerst toe. Daarna ga je de tekst met naam of foto erop plaatsen. Voor de tekst mag je zelf een geslaagd letterfont selecteren. Zo gemakkelijk maak jij je persoonlijke fotocadeau voor de liefste.