Hulp nodig ? 050/407 910

Eten

14 Producten

logo
leuke-koekjestrommel-met-gouden-hart-om-peter-of-meter-van-kindje-te-vragen-TA05917-1900005-03-1

 € 20,46

logo
koekjestrommel-met-foto-en-naam-als-cadeau-voor-peter-en-meter-TA05917-1900003-03-1

 € 20,46

logo
blikken-doopsuiker-doos-silhouet-letter-meisje-als-cadeau-voor-peter-of-meter-TA05917-1800005-03-1

 € 20,46

logo
koekjestrommel-met-tekstvak-en-foto-als-cadeau-na-geboorte-peter-of-meter-TA05917-1900004-03-1

 € 20,46

logo
vierkante-koekjestrommel-met-foto-en-naam-als-cadeau-voor-peter-of-meter-TA05917-2000001-03-1

 € 25,59

logo
koekjestrommel-met-prachtige-foto-als-geboortecadeau-aan-peter-of-meter-TA05917-1900001-03-1

 € 20,46

logo

 € 20,46

logo

 € 51,22

logo

 € 51,22

logo

 € 20,46

logo

 € 20,46

logo

 € 25,59

logo

 € 51,22

logo

 € 51,22


Heerlijk eten dankzij deze gepersonaliseerde cadeaus voor geboorte

Eten wordt smullen met deze leuke cadeaus! Personaliseer ze met foto's van jullie pasgeboren kleintje en geniet nog jaren na van deze mooie tijd. Hou een heerlijke lazy sunday en verras de kersverse mama met een ontbijtje op bed van een gepersonaliseerd houten dienblad met foto. Een gezond glas vers fruitsap, een goeie portie vitamientjes en lekkere koffiekoeken, meer moet dat niet zijn. 

 

Ook om een meter en peter te vragen, zijn onze fotocadeaus het geknipte geschenk. Als je de vraag stelt met een originele koekjestrommel of lunchbox, zeggen ze sowieso ja! 

 

Gepersonaliseerd houten dienblad met foto

Een aperitief zal nog nooit zo gesmaakt hebben! Niets leuker dan om je favoriete drankje te presenteren op een prachtig gepersonaliseerd dienblad geboorte. Pronk met je nieuwste gezinslid en laat je kindje alvast deel uitmaken van deze happy moments.

 

Hou er rekening mee dat het houten design binnen elke woonkamer past en door het te gaan personaliseren met een eigen foto je er iets persoonlijk en uniek van maakt. Dit is dan ook een super leuk en origineel cadeau voor de meter en de peter. 

 

Zoek de leukste foto’s bij elkaar en maak er een leuke collage van of maak een persoonlijk dienblad voor de oma en opa door tekst toe te voegen. 

 

Ben je geen fan om het dienblad met foto te maken, dan is dit geen probleem… Plaats er een leuke quote op, de naam van je kindje, of de geboortegegevens die je op het geboortekaartje zette. Alles is mogelijk!

 

TIP: dit is ook een leuke manier om je zwangerschap bekend te maken. Plaats er de echografie op en de uitgerekende datum en laat je gasten het nieuws ontdekken.

 

Lekkerdere koekjes in een leuke koekjestrommel met foto

Heerlijke koekjes gebakken maar niets om ze in te bewaren? Zelfgebakken koekjes smaakten nog nooit zo goed als uit deze leuke koekjestrommel geboorte. Met een heerlijke kop warme chocolademelk erbij is de dag meteen goed ingezet!

 

Maak je eigen ontwerp snel en gemakkelijk via de editor en personaliseer deze leuke koekjestrommel met een leuke foto of laat het matchen met je geboortekaartjes.  

 

Is de meter of de peter een echte zoetebek, dan is dit het perfecte geschenk! Vul deze met hun favoriete koekjes en zo zal niet alleen de chocolade op hun tong smelten, maar ook hun hart bij het zien van je baby. 

 

TIP: Is de koekjestrommel wat versleten of wil je gewoon een nieuwe? Je kan dit perfect gaan gebruiken als opbergdoos voor bijvoorbeeld potloden of stiften van je kinderen. 

 

Verse boterhammen in een leuke lunchbox

Met deze leuke lunchbox met foto heb je alvast het gespreksonderwerp van de dag. Geef die prachtige geboortefoto’s een mooie plek en draag ze steeds dicht bij je. Jouw lunch zal nog nooit zo goed smaken met jouw eigen favoriete foto op je lunchbox.
De broodtrommel is niet alleen beter voor het milieu, maar is ook vaatwasserbestendig! Je kan hem dus snel en gemakkelijk elke dag meenemen naar je favoriete eetplekje.

 

De lunchbox is ook leuk om mee te geven met je kindje naar de opvang. Een lekker stukje fruit, een boterham met choco of zijn of haar lievelingskoekjes, dit kan allemaal in deze brooddoos. Je kan de broodtrommel bedrukken met zijn of haar naam of eigen foto en zo zal er geen verwarring meer ontstaan bij de opvang en kan jouw kindje genieten van zijn of haar lekkernij. 

 

Blijft de meter of peter vaak lunchen op het werk, dan is deze lunchbox geboorte ideaal om cadeau te geven. Door de broodtrommel met naam of foto te laten bedrukken met jouw ontwerp maak je er een uniek en persoonlijk geschenk van.