Hulp nodig ? 050/407 910

Fotodecoratie

49 Producten

logo
eco-koffertje-met-jungledieren-en-naam-als-geboortegeschenk-TA05949-2000003-03-1

 € 22,55

logo
wit-koffertje-als-geboortecadeau-met-eigen-tekst-en-droogbloemtakje-TA05949-2000001-03-1

 € 22,55

logo
groot-fotopaneel-met-4-foto-s-als-geboortecadeau-30x30-cm-TA05933-1900002-03-1

 € 33,83

logo
vierkante-fotolijst-met-glitters-en-foto-TA05935-1900001-03-1

 € 12,81

logo
vierkante-fotolijst-met-gouden-hart-als-geboortecadeau-TA05935-1900004-03-1

 € 12,81

logo
wit-kinderkoffertje-met-naam-en-zeediertjes-als-geboortecadeau-TA05949-2100007-03-1

 € 22,55

logo

 € 16,93

logo

 € 33,83

logo

 € 22,55

logo

 € 12,81

logo

 € 22,55

logo

 € 22,55

logo

 € 12,80

logo

 € 22,55

logo

 € 17,18

logo

 € 22,55

logo

 € 22,55

logo

 € 22,55

logo

 € 16,93

logo

 € 22,55

logo

 € 26,37

Nieuw
logo

 € 16,93

logo

 € 22,55

logo

 € 22,55

logo

 € 12,80

logo

 € 33,83

logo

 € 12,80

logo

 € 16,93

logo

 € 22,55

logo

 € 22,55

logo

 € 22,55

logo

 € 12,80

logo

 € 16,93

logo

 € 16,93

logo

 € 16,93

logo

 € 16,93Fotodecoratie als tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kleintje

Deze prachtige tijd wil je voor altijd blijven koesteren, want voor je het weet is het voorbijgevlogen en gaan jullie samen een nieuw avontuur achterna. Zorg er dus voor dat je een tastbare herinnering hebt aan de prille dagen van jullie kleine wondertje. Onze suggesties? Toffe geboortetegels, sneeuwbollen, glitterframes en fotopanelen!

 

 

Geboortetegel die past bij jouw kaartjes

De geboorte van je kindje vereeuwigen op een unieke manier? Met dit personaliseerbare geboortetegeltje kan dit! Hierbij kan je het ontwerp van je geboortekaartje en bijpassende doopsuiker of een eigen foto naar keuze laten drukken op een keramiek tegeltje. 

 

Hang je deze liever omhoog of stal je deze uit op de kast, beide is mogelijk! Met een handig ophanghaakje hang je je geboortetegel zo op in de babykamer. 

 

Dit is ook leuk om cadeau te geven. Doordat je het tegeltje eenvoudig kan veranderen kan je een unieke geboortetegel laten maken voor de meter en de peter. Je kan de kleur en het lettertype zonder problemen wijzigen, waardoor je voor elk een uniek en persoonlijk geschenk kan maken.

 

Elke dag sneeuw met deze sneeuwbollen geboorte

Wil je een extra touch geven aan je foto’s? Met deze sneeuwbollen kan je het elke dag laten sneeuwen of hartjes doen regenen. 

 

De sneeuwbollen met foto geven een unieke touch aan je foto en brengt je foto’s tot leven. Laat je foto overspoelen door liefde of zorg zelf voor een witte kerst met deze leuke sneeuwbollen. 

 

Je kan kiezen voor rode glitter hartjes of witte sneeuwvlokjes om je sneeuwbol mee te gaan opvullen. Plaats hier vervolgens een leuke foto of een lief tekstje in en kijk naar de magie van de sneeuwbollen. 

 

Je kan de foto eenvoudig veranderen door de onderkant te openen en deze op maat uit te snijden.

 

Is de peter een echte sneeuwliefhebber en wordt de meter graag overspoeld met liefde? Dan is dit het perfecte cadeau. Hun harten zullen smelten bij het zien van de lieve sneeuwbol met foto omringd met sneeuw en hartjes. 

 

Een sprankelende foto jouw glitterframe geboorte

Bij de sprankelende eerste glimlach van je kindje hoort een sprankelende, gepersonaliseerde glitterframe. Laat de foto van je kindje extra schitteren door deze in een levendige fotokader te steken. Je foto komt namelijk echt tot leven door het dwarrelende zilveren glitter. 


Kies je voor een leuke foto, een mooie collage of een leuke quote? Alles is mogelijk, je maak je eigen ontwerp snel en eenvoudig in onze editor. En wil je even veranderen van foto, dan kan dit ook. Met de eenvoudige magneetsluitingen verander je zo van foto. 

 

Wil je het sprankelend en energieke leven van je kleine meid of jongen delen met anderen, dan is dit het perfecte cadeau. Maak een persoonlijk ontwerp voor de meter en de peter en vanaf nu staat jouw kindje te schitteren in hun woonkamer.

 

De mooiste baby foto’s fotopaneel

Je hebt supermooie foto’s van je kindje, maar weet niet wat je hier mee kan doen? Dan zijn de fotopanelen geboorte de ideale manier om deze tot hun recht te laten komen.

 

Zet je het paneel op de kast of hang je deze omhoog, je kan kiezen! Met het handige ophangsysteem hang je je fotopaneel geboorte zo aan de muur of plaats je deze op de kast met het staandertje. Dit fotopaneel kleed elk ruimte aan met een persoonlijke touch.

 

Je kan kiezen voor een vergroting van je mooiste foto of kiezen voor een collage, ook tekst toevoegen gaat zonder problemen. Maak je eigen ontwerp via de editor. 

Je kan de keuze maken tussen een groot fotopaneel en een klein. Het grote heeft een vierkant formaat van 30 op 30 cm en kan je zeer gemakkelijk aan de muur hangen. Het kleinere formaat is rechthoekig en staat zeer mooi op een kast. Dankzij het meegeleverde staandertje plaats je dit paneel waar je maar wilt. 

 

Wij printen je foto vervolgens op het fotopaneel is de beste kwaliteit en sturen je deze diezelfde of de volgende werkdag op. Je hoeft hem enkel nog uit te pakken en te plaatsen op jouw favoriete plekje in huis. 

 

Ook dit is een ideaal geschenk om cadeau te geven aan de meter, de peter of de grootouders. Heb je net een baby fotoshoot achter de rug dan kun je deze prachtige foto’s gebruiken voor je fotopaneel. Wil je liever een echt persoonlijk cadeau? Gebruik dan allereerste foto van hen met je kindje. Ze zullen niet kunnen stoppen met kijken naar dat lieve snoetje. En zo wordt hun ontmoeting met je kindje vereeuwigd op een mooi fotopaneel. Ook al is dit een moment die niemand ooit zal vergeten, het blijft een mooi aandenken aan één van de gelukkigste momenten van hun leven. Bestel je het grote formaat of het kleine? Kijk zelf eens bij hen thuis of ze liever foto’s op de kast plaatsen of deze omhoog hangen. Personaliseer je geschenk naar hun voorkeuren en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn voor dit prachtig en persoonlijk geschenk. 

 

TIP: wil je een nog groter formaat? Dan kan je er meerdere panelen net naast elkaar hangen zoals een puzzel. Creëer zelf de vorm die je wilt en laat de foto tot zijn recht komen. 

 

Pas wel op dat je foto van voldoende kwaliteit is! Je zou niet graag hebben dat de foto onscherp is. Hiervoor raden we je aan om de foto te nemen met een echte camera of met een smartphone uit een duurdere prijsklasse. Je kan het thuis al even testen door deze vergroot uit te printen.