Hulp nodig ? 050/407 910

Kantoor

8 Producten

logo
leuke-sleutelhanger-met-foto-TA05928-1900001-03-1

 € 9,52

logo
muismat-met-2-foto-s-TA05927-1900002-03-1

 € 9,52

logo
leuke-muismat-met-gouden-hart-TA05927-1900004-03-1

 € 9,52

logo
leuke-muismat-met-tekst-TA05927-1900003-03-1

 € 9,52

logo
muismat-met-prachtige-foto-TA05927-1900001-03-1

 € 9,52

logo
mooie-sleutelhanger-met-tekst-TA05928-1900002-03-1

 € 9,52

logo
logo

 € 9,52


Vrolijk je kantoor op met leuke spulletjes 

Een workspace waar je je helemaal thuis voelt maakt het werken des te aangenamer. Met een gepersonaliseerde muismat en een unieke sleutelhanger ter ere van de geboorte van dat nieuwe leventje, word je herinnerd aan die prachtige prille weken van jullie oogappeltje. 

 

 

Origineel peter-meter geschenk: een gepersonaliseerde muismat

Een cadeautje voor iemand heel bijzonder, mag zelf ook best bijzonder zijn. Kies daarom voor een origineel geschenk, iets dat recht uit je hart komt. De gepersonaliseerde muismatjes geboorte zijn hier perfect voor. 

 

Je kan de muismat geboorte gebruiken voor zowel de vraag: ‘wil jij mijn meter/peter zijn?’, als een geschenkje bij de geboorte van je kleine wondertje. Het muismatje is in ieder geval een prachtige herinnering waar die bijzondere persoon vaak kan aan terug denken.

 

Een muismat is zo’n leuk geschenk omdat het dagelijks gebruikt wordt en altijd mooi in het zicht ligt voor de ontvanger, misschien wel vlakbij de geboortekaartjes en originele doopsuiker. Als er dan ook nog eens schattige foto’s en een leuke tekst op staan is het een magnifiek presentje. 

 

In de online editor voeg je zelf toe wat je wenst. Begin met het kiezen van een geschikte en mooie kleur. Daarna beslis je over het lettertype waarin je de tekst erop wilt plaatsen. Vervolgens voeg je je favoriete foto’s toe om de muismat te vervolledigen. Daarna is de muismat helemaal klaar om als origineel geschenkje te dienen.  

 

Unieke sleutelhanger met foto van je kleine schat

Vraagt iedereen je steeds om een foto van je kleine spruit? Of mis je dat schattige snoetje? Vanaf nu kan je steeds je favoriete foto meedragen aan je sleutelbos met deze sleutelhanger geboorte. Kies de leukste geboorte foto van je kleine meid of jongen en maak iedereen jaloers. 

 

Onze zilverkleurige sleutelhanger kan je personaliseren met foto en tekst en zorgt ervoor dat je sleutelbos uniek wordt. Kies je voor kleur of toch liever zwart wit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan de sleutelhanger bedrukken met jouw foto of kiezen voor een sleutelhanger met naam 

 

Jouw gepersonaliseerde sleutelhanger maken is helemaal niet moeilijk. De foto kun je snel en eenvoudig toevoegen via de editor en voor je het weet hangt jouw unieke sleutelhanger al aan je sleutelbos

 

Heb je een slordige peter of meter dan is dit het perfecte cadeau. Zij zullen er vanaf nu alles aan doen om nooit meer hun sleutels te verliezen en dragen je kindje steeds dichtbij 

 

TIP: Ook leuk om de sleutelhanger met naam van je kindje te maken en dit aan zijn of haar boekentasje te hangen