Hulp nodig ? 050/407 910

Verzorging

0 Producten

Geen resultaten


De beste verzorging als persoonlijk cadeau ter ere van een geboorte

 

Verwen jezelf of leg je vrienden en familie in de watten met een leuk gepersonaliseerd cadeau om als verzorging voor een heerlijk verwenmomentje te gebruiken. Onze favoriet? Dat is het zeeppompje! Maak het extra persoonlijk met een foto van jullie schattige baby en vul het op met heerlijk geurende handzeep of lotion. 

 

Propere handen met de leuke zeeppompjes geboorte

In afwachting van de geboorte van je kleine zoontje of dochtertje? Proficiat alvast! Met de komst van het kleintje zullen jullie familie en vrienden wel te popelen staan om op bezoek te komen. Of dat nu in het moederhuis, jullie thuis of op de babyborrel is, het is fijn om een bedankje mee te geven naar huis. De speciaalste bezoekers zoals oma en opa, meter en peter en jullie beste vrienden kan je bovendien nog eens extra bedanken met een persoonlijk en uniek fotocadeau.

 

Personaliseer je prachtige zeeppompjes met een foto van jullie kleine schat

Misschien stond er al een fotoshoot gepland voor de geboorte, of misschien hebben jullie na de geboorte van jullie kleine wondertje de drang om deze magische periode voor altijd vast te laten leggen. Foto's van zo'n babyshoot zijn vaak echte pareltjes om een leven lang te koesteren. Omring jezelf en je familie en vrienden met die snoezige foto's door er toffe fotocadeaus van te maken. Als jullie trouwens een tekstje op jullie geboortekaartjes of doopsuiker hebben gezet, dan is dit het geknipte moment om die mooie woorden nog eens te doen opleven!