{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconFamily} 100% <orange>Belgisch familiebedrijf</orange>
{iconDesign} <orange>Bestel</orange> je proefdruk <orange>zonder verzendkosten</orange>
{iconLike} <orange>96%</orange> beveelt Tadaaz aan
{iconHeadphones} <orange>Maaike en Jasmyne</orange> helpen je verder ♥

Kantoor

3 Producten

 € 9,75

 € 9,75

 € 9,75Een kantoor fotocadeau om iemand te verrassen op een feest

Een verjaardagscadeau met foto of een cadeau met foto naar aanleiding van een pensioen, housewarming of een jubileum is het perfecte cadeau!

 

Fotocadeaus kunnen gewoon niet persoonlijker. Voeg je leukste foto toe op een originele koekjestrommel, mok, drinkfles of een dienblad. Met je leuke foto maak je in geen tijd een uniek cadeau voor elke gelegenheid.

 

Gepersonaliseerde cadeaus maken iedereen blij. Ze zijn niet alleen een mooie herinnering aan een prachtig feest, ze hebben ook emotionele waarde. Een gepersonaliseerd cadeau met foto’s wil je nooit meer kwijt. 

 

Vrienden en familie zullen verrast zijn met hun origineel foto cadeau feest met mooie eigen foto. Welke mooie foto ga jij op je leuk gepersonaliseerd cadeau plaatsen? Maak je eigen ontwerp tot je origineel cadeau klaar is. Hij of zij zal jouw persoonlijke cadeau super leuk vinden.

 

Kies voor één leuke foto of een fotocollage als je niet kan kiezen. Met een fotocollage kan je al je favoriete foto’s laten zien op je originele fotocadeaus. Je kan er ook eigen tekst op plaatsen zoals een persoonlijke boodschap of de naam van die persoon of de datum van het feest.